Trobada del grup de seguiment del Pacte per la mobilitat sostenible

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 18.30 h

L’objectiu d’aquesta trobada és explicar en quin punt es troba l’estudi de mobilitat i recollir aportacions per a la campanya d’informació i sensibilització envers la mobilitat sostenible.

El Pacte per la mobilitat de Caldes suposa un compromís de calderins i calderines, ja siguin particulars, empreses o associacions, que vulguin implicar-se en el progrés cap a un model de mobilitat sostenible en un espai públic cada cop més net, segur i confortable i on la qualitat de vida i el dret a una mobilitat ètica estiguin per sobre de tot.

Els objectius principals d’aquest projecte, que compta amb més de setanta adhesions, són millorar la seguretat viària, afavorir les condicions d’accessibilitat per a vianants, fomentar l’ús de transport saludable i transmetre a la ciutadania la necessitat de la mobilitat sostenible i segura.

La trobada és oberta a tota la ciutadania. Per a més informació adreceu-vos a l’Àrea de Serveis Territorials de l’Ajuntament: T. 93 862 70 26 i A/e. sterritorials@caldesdemontbui.cat

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Aula Taller

Les Cases dels Mestres

C. Mestre Gregori Montserrat, 4 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 115 09 47
Correu electrònic: casesdelsmestres@caldesdemontbui.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 27.11.2018 | 09:54