Sessió deliberativa del procés participatiu per a l'elaboració de l'itinerari de camins municipals de Caldes de Montbui

Dimecres, 12 de juny de 2024 a les 19.00 h

El dimecres, 12 de juny, a les 19 h, la sala E de Les Cases dels Mestres acollirà la sessió deliberativa del procés participatiu per a l'elaboració de l'itinerari de camins municipals de Caldes de Montbui.

L'elaboració de l'inventari requereix la implicació tècnica i la participació dels principals agents implicats i de la ciutadania en general, com a usuaris i coneixedors de la xarxa de camins del municipi. Així aquest procés participatiu té com a objectiu informar, rebre aportacions, i buscar consensos i solucions per determinar la xarxa de camins públics amb seguretat jurídica per a totes les parts implicades.

Un cop recollides les aportacions de la ciutadania a la sessió deliberativa, prosseguirà l’elaboració del document fins a l’aprovació per Ple Municipal i restarà a disposició de la ciutadania a través dels canals d'informació i comunicació de l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

Podeu consultar tota la informació del procés de participació de l’inventari de camins a la plataforma #CaldesDecidim

Aquesta acció s’emmarca en l’eix núm. 4 del Pla d’Actuació Municipal 2023/2027 de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Més informació a http://www.caldesdemontbui.cat/pam

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala E de les Cases dels Mestres

Les Cases dels Mestres

C. Mestre Gregori Montserrat, 4 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 115 09 47
Adreça electrònica: casesdelsmestres@caldesdemontbui.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 06.06.2024 | 12:35