Exposició "Transumanza"

Del 1 a les 19.30 h al 18 de desembre de 2023 a les 21.00 h

Un conjunt d'obres que ompliran l'Altell d'art contemporani, transgressor, i que juga amb els diferents conceptes i fonts de les quals beuen els artistes convidats per transformar l'altell en un punt de trobada d'estils que trenquen amb les formalitats i la figuració.

Ikuo Masumoto, artista arribat del Japó, on gran part de la seva obra més recent veu de fonts cubistes pròpies de l'art d’inicis del segle XX, on hi són presents les figuracions de braus, i altres abstraccions.

Giovanni Lombardozzi, artista italià, de Tívoli. Presenta una obra amb un toc marcat per l'expressionisme, en el que predominen les desfiguracions dels personatges que s'hi representen sota una paleta de colors intensa.

Toni Carné, artista català establert a Sant Feliu de Codines, que ja va presentar amb anterioritat la seva sèrie Guixots a l'Altell, i que ens tornarà a sorprendre amb el seu estil rupturista i abstracte.

L'exposició Transumanza podrà ser visitada fins al dia 18 de desembre, i en el transcurs d'aquesta estan previstes algunes activitats que presentaran els artistes i que seran oportunament anunciades.

Organitza:

El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

Lloc:

Altell del Centre

Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

Corredossos de Baix, 9-11 (antic 1) - 8140 Caldes de Montbui
Adreça electrònica: ateneu@centredemocratic.cat
Lloc web: www.centredemocratic.cat/
Horari:  
de 12 a 23 h, dilluns tancat
Darrera actualització: 28.11.2023 | 08:56