La nova temporada de Ràdio Caldes incorpora una desena de nous programes i recupera la programació presencial

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 19:00

La graella de la temporada 21/22 de Ràdio Caldes compta amb una quarantena de programes i més de 60 col·laboradors. L’emissora municipal manté l’aposta pels continguts informatius i culturals

Ràdio Caldes ha estrenat aquest setembre la nova programació de la temporada 2021/2022. L’emissora municipal recupera bona part de la programació presencial després dels canvis imposats per la pandèmia, una aturada que va obligar a incorporar i adaptar-se a la nova manera de fer ràdio a distància, sense la presencialitat. Això, precisament, ha permès que ara s’hagin consolidat alguns d’aquests sistemes que permeten que persones de fora del municipi puguin fer també ràdio a l’emissora municipal.

La renovació de la graella ha implicat alguns ajustos en els horaris de diversos continguts i ha permès incorporar una desena de nous programes. D’aquests, n’hi ha tres que han retornat a l’antena després de l’aturada forçada per la crisi sanitària.

L'alcalde Isidre Pineda destaca el creixement de la programació estable de Ràdio Caldes. 

Més enllà de les novetats, segueixen en antena tots els programes amb més audiència de les últimes temporades com són Patada al Ventre, Sota les llambordes, l'Hora Gusarapa o Viatge electrònic. Tot plegat fa que aquesta temporada la graella de programació de Ràdio Caldes compti amb una quarantena llarga de programes i la participació de més de 60 col·laboradors. Un conjunt de programes omplen l’antena de l’emissora amb diferents temàtiques com cinema, entitats de Caldes, salut mental, música i humor, així com també programes sobre el món animal, sobre salut personal, programes per adolescents o fets paranormals, entre d’altres.

Paral·lelament, els serveis informatius segueixen amb els butlletins horaris de dilluns a divendres des de les 8 h fins a les 20 h, i l'Infocaldes a les 17:30 h amb el Ramon Solé.

Novetats a la programació

Els dilluns de 10 a 11 del matí s’emet Nutriànima, un espai presentat per Marta Muñoz i dedicat al benestar, l’alimentació, l’estil de vida, el coaching i a oferir eines per viure millor i de forma més sana.

Els dimecres de 7 a 8 del vespre, els amants de la música dels 90 i 2000 tenen una cita amb el programa El desván de Andrea, presentat per Andrea Dobrescu.

Els dijous de 8 a 9 del vespre s’incorpora a la programació Els ous Ferrans, presentat per Ferran Badia i Ferran Martínez, i amb Ferran Monterde al control tècnic. Un programa d’humor per desconnectar del dia a dia.

Els divendres de 12 a 1 del migdia s’emet En clau de dona, un programa dedicat a subratllar el paper de la dona al món de la música presentat per Reinalda Blanco.

També els divendres, però a les 6 de la tarda, Marta Farriols presentarà La vie en rose, un programa sobre tècniques d’autoconeixement i reprogramació del subconscient.

Els dissabtes, de 9 a 10 del matí, El despertar de Caldes ofereix una hora de música de ball amb DJ Lopeta.

També s’afegeix a la programa Ultra Futbol presentat per Joan Amatller i que s’emet els dilluns a les 17 h. Un espai dedicat a repassar els resultats i a analitzar els partits de la lliga, la Champions i de tot el món del futbol.

Una altra de les novetats és El cor de l'art, un espai en què els sentiments flueixen a través de l'art. A càrrec de Pamela Lozano Arte els dimecres a les 10 h.

Finalment, La Veu és màgica una proposta quinzenal i innovadora que s’emet els dimarts a les 12 del migdia en què la protagonista és la veu.  Mònica Ibáñez i Josep M Aler ens acosten als sistemes de veu intel·ligents del cinema i del nostre dia a dia. Tot plegat, amb la col·laboració d’Alexa i Siri.

Pel que fa als programes que tornen, Beale Street, l’espai de música negra presentat per Marco González que s’emet els dimecres a les 12 del migdia. Els dimarts a les 11 del matí es recupera l’Escola a la ràdio, amb els alumnes de 6è de primària de les escoles de Caldes com a protagonistes. I també torna Bibliocaldes, l’espai de la biblioteca municipal, que s’emet els dimecres a les 11 del matí.

Paral·lelament, canvien d’horari els programes Connexió Eclèctica, que aquesta temporada s’emetrà els dilluns de 8 a 9 del vespre, La rotllana de Ràdio Caldes, que passa de les 8 a les 9 del matí els diumenges, i Viatge electrònic, que fins ara s’emetia els dijous a les 8 del vespre i ara ho farà els divendres a les 9 h.

Tot i aquestes novetats, Ràdio Caldes sempre està oberta a tota aquella gent que vulgui fer ràdio, i els ofereix la possibilitat de presentar les seves propostes en qualsevol moment de la temporada. Poden fer arribar les seves propostes a través del mail radiocaldes@caldesdemontbui.cat.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 12:50