Laura Pugidueta, esportista internacional i motiu d'orgull local

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 00:00

L'alcalde i la regidora d'Esports fan una rebuda institucional a Laura Puigdueta, campiona del món d’hoquei patins als World Roller Games

Isidre Pineda, alcalde

Laura Puigdueta, campiona del món d'hoquei patins

L’alcalde, Isidre Pineda, la regidora d’Esports, Núria Carné, i el regidor Jordi Martín, han felicitat en persona a la calderina Laura Puigdueta, membre de la selecció espanyola femenina d’hoquei patins, l’equip que aquest juliol s’ha proclamat campió del món als Word Roller Games.

L’Ajuntament ha volgut traslladar-li així el reconeixement a una trajectòria plena d’èxits i d’esforç i que es va iniciar  al Club d’Hoquei Caldes quan Puigdueta tenia 3 anys. La calderina va ser després jugadora de l’Hoquei Club Palau de Plegamans, amb qui ha guanyat dues vegades la lliga espanyola i des d’on ha estat guardonada amb el títol de millor jugadora de l’OK Lliga femenina de la temporada 2018/2019.

A nivell de seleccions ha guanyat quatre Campionats d'Europa consecutius (2011, 2013, 2015 i 2018) i tres Campionat del Món consecutius (2016, 2017 i 2019).

 

L’Ajuntament us convida fer arribar mèrits d’esportistes de Caldes de Montbui

Amb l’objectiu de donar visibilitat a esportistes locals, l’Ajuntament us convida a fer arribar a la regidoria d’Esports mèrits aconseguit que seran tinguts en compte per l’organització rebudes institucionals .

Els requisits per són:

-       Ser sportistes amb majoria d’edat d’equips o individuals, de totes les disciplines, adaptats i/o convencionals

-       Haver aconseguit mèrits i campionats arreu del territori (catalans, espanyols, europeus o internacionals)

-       Enviar la informació a esports@caldesdemontbui.cat

Aquests rebudes institucionals són un apropament als i les esportistes de Caldes de Montbui que tindrà continuïtat en la Nit de l’Esport, l’esdeveniment de reconeixement de mèrits esportius que Caldes de Montbui celebra cada dos anys.

La Nit de l’Esport és una ocasió per acollir en un mateix espai tot el talent esportiu del municipi i reconèixer l’esforç de centenars d’esportistes locals i de desenes de clubs. La propera Nit de l’Esport tindrà lloc el setembre de l’any 2020.

Darrera actualització: 29.07.2019 | 11:32

Imatges

Rebuda institucional a Laura Puigdueta, guanyadora dels World Roller Games