La Capvuitada i l’Aplec del Remei omplen amb una vintena d’activitats el cap de setmana posterior a la Festa Major

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

Del 15 al 17 d’octubre les entitats culturals, esportives i socials de Caldes de Montbui celebren la Capvuitada i l’Aplec del Remei, que es podrà tornar a dur a terme després de la pandèmia

Una vintena d’actes configuren el programa pel cap de setmana de la Capvuitada i de l’Aplec del Remei. El dissabte estarà marcat per les activitats esportives, com per exemple, la matinal excursionista del Centre Excursionista de Caldes o el torneig de pàdel solidari organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La Ragnar Race, organitzada pel Club Natació Caldes, s'ha hagut d'ajornar per motius tècnics fins a nova data. El mateix dissabte, peerò a la tarda, es farà la quarta edició de la Trobada de Bèsties, organitzada pel Ball de Diables de Caldes de Montbui. A partir de les 16:30 es trobaran les besties convidades d'altres municipis a la plaça de la Font del Lleó. A partir de les 19:30 es farà la tabalada i el lluïment de foc de cada una de les bèsties. 

Pel que fa a l’Aplec del Remei, la caiguda de bona part de les restriccions de control de la pandèmia permetrà realitzar amb certa normalitat els actes més emblemàtics. En concret, a primera hora del matí del diumenge es podrà fer la tradicional trobada i pujada de carros fins l’ermita del Remei. Precisament, el Passeig del remei es convertirà en l’epicentre de bona part dels actes previstos. Durant tot el matí s’instal·larà una fira de productes artesans i, també s’hi durà a terme un taller de màscares a càrrec de l’Esplai Grifoll. Al llarg del matí de l’Aplec, les entitats de cultura popular i tradicional duran a terme diverses actuacions, a banda de la tradicional ballada de sardanes amb la cobla Genisenca.

Les activitats programades pel Casino i pel Centre, Ateneu Democràtic i Progressista tanquen els actes previstos per aquesta Capvuitada.

La reserva d’entrades i inscripcions dels actes que ho requereixen depèn de cada una de les entitats organitzadores. Més informació al programa de Festa Major i al web caldescultura.cat.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 11:37