Comunicat sobre la Capvuitada de Caldes de Montbui

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00

La Capvuitada de moment no ha estat suspesa, però l’Ajuntament supedita la seva celebració a l’evolució de les mobilitzacions que viu el país. També respecta les decisions de totes les entitats que en formen part sobre mantenir o no les seves activitats.

 

L’Ajuntament de Caldes de Montbui manté l’organització de la Capvuitada, amb dues puntualitzacions importants:

·         Tot queda supeditat als esdeveniments que afecten al país, en especial a com es desenvolupi la jornada de vaga i les mobilitzacions de demà;

·         Les entitats són lliures de decidir si tiren endavant o no amb els actes previstos i l’Ajuntament manifesta respecte absolut per totes les opcions.

El blog de Festa Major http://festamajor.caldesdemontbui.cat informa sobre els actes suspesos, segons informació rebuda per les entitats que els organitzen. L’actualització del blog s’ha fet dijous 17 d’octubre. Per novetats, seguiu xarxes socials de l’Ajuntament.

Per estar al cas de noves informacions al respecte, seguiu les xarxes municipals: Twitter/Instagram @AjCaldesMontbui  - facebook @ajuntamentcaldesdemontbui - www.caldesdemontbui.cat

 

Darrera actualització: 17.10.2019 | 15:11