Canvi a la presidència de l’Associació Europea de Viles Històriques Termals, l’EHTTA

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 00:00

Les regidores de Turisme i Termalisme, Carme Germà, i d'Europa i Projecció Exterior, Núria Carné, assisteixen a l'assemblea que escull el nou president Manuel Baltar i la nova Junta

L’assemblea, que va tenir lloc l’11 d’octubre a la ciutat belga de Spa, va escollir com a nou president de l’EHTTA pels propers dos anys el president de la Diputació d’Ourense, Manuel Baltar, i com a vicepresidents a Eric Brut, director de La Route des Ville d’Eau du Massif Central (França), Lorenzo Lucchini, alcalde de la ciutat d’Acqui Terme (Itàlia) i Hugo M. Oliveira , regidor de la ciutat de Caldas da Rainha (Portugal).

El nou vicepresident de l’EHTTA Lorenzo Lucchini visitarà Caldes els propers dies 28, 29 i 30 d’octubre en el marc de la trobada que sobre termalisme tindrà lloc a la vila i que acollirà representants de la ciutat termal francesa agermanada amb Caldes de Montbui Saint-Paul-lès-Dax.

Caldes de Montbui és membre de ple dret de l’EHTTA des d’aquest any, tot i que la relació amb l’Associació Europea de Viles Històriques Termals va començar ja l’any passat.

Més informació sobre l’EHTTA: https://ehtta.eu/portal/

Darrera actualització: 22.10.2019 | 08:58