Rosa Permanyer guanya un premi d’aquarel·la a Estònia

Dimecres, 4 de setembre de 2019 a les 00:00

L’artista calderina i professora del Taller d’Art Municipal Rosa Permanyer guanya un premi a l’aquarel·la del XXII Watercolour Exhibition &Symposium celebrat a l’agost a Haapsalu, Estònia

Entre el 14 i el 18 d’agost, el municipi d’Haapsalu, situat a l’oest d’Estonia i capital de Lääne, condat occidental del país, ha acollit un any més el XXII Watercolour Exhibition & Symposium.

En aquests Symposiums, a part de fer l'exposició d'aquarel.les dels diferents artistes sel.leccionats, es fan activitats com workshops ,demostracions i es pinta a l'aire lliure compartint experiències entre els participants.

La mostra ha aplegat, en total, unes 150 obres

Rosa Permanyer hi ha participat com a integrant de l’Agrupació d'Aquarel.listes de Catalunya, al costat de set representants més catalanes. El col·lectiu ha exposat juntament amb representants dels altres paÏsos que conformen la Federació Europea com Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Islàndia, Irlanda, Itàlia,Noruega, Polònia i Suècia.

Per fer les aquarel·les, tots els artistes participants van rebre el mateix material: un paper i cinc colors.

El darrer dia de la mostra hi ha un sopar de Gala, en el marc del qual es fa l’entrega de premis a les obres guardonades d’entre les que s’han pintat “a plain air” durant el certamen. L’artista calderina i professora del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué va rebre el Premi a l’Aquarel·la que es reproduirà a la caixa godets Aquarius Polish watercolours, amb que obsequiarà als assistents del Symposium de l’any vinent.


 

Darrera actualització: 19.09.2019 | 09:06