Presentació del llibre Nit de nuvis i altres relats, de Montserrat Medalla

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 19.00 h

Sinopsi

Nit de nuvis i altres relats és un recull de relats, alguns de fa anys, revisats; alguns altres nous. Tots escrits al llarg de 35 anys. Temes i gèneres diversos: l’epistolar; el tímid acostament a la novel·la negra; a la novel·la fantàstica – o amb elements esotèrics; el relat històric- biogràfic; el desig de dialogar amb algú que ja no hi és per alleujar el sentiment de pèrdua; i un parell d’historietes anecdòtiques que cerquen l’humor, l’evasió. No ens fiem del títol d’algun relat que indueix a pensar en un tema i resultarà que no, que n’és un altre.

Montserrat Medalla va estudiar Secundària a l’Acadèmia Cots i Professorat Mercantil, a distància, a Sabadell; Filologia Catalana a la UAB, estudis d’humanitats a la UOC i d’escriptura creativa a l’Ateneu Barcelona.

Es defineix com a lletraferida, no escriptora, només algú a qui agrada escriure. I, potser pensa que un llibre ens sobreviurà i que, qui s’animi a llegir-lo, es recordarà de nosaltres.

La presentació anirà a càrrec de Lídia Casals i de la pròpia autora. La venda d’exemplars del llibre anirà a càrrec de la Llibreria Joc de Paraules, un cop finalitzi l’acte.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'Actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Adreça electrònica: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 08.10.2019 | 21:23