Els ajuntaments de l’eix de la Riera de Caldes impulsen un estudi per conèixer els hàbits de compra de la ciutadania

Dijous, 7 d'abril de 2022 a les 00:00

Els sis municipis que configuren l’eix de la Riera de Caldes busquen 16 persones de diferents edats que participin en una trobada virtual per conèixer les costums i les preferències de compra

Els ajuntaments de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat impulsen l’elaboració d’un estudi que permeti conèixer, en profunditat, els hàbits de consum dels ciutadans d’aquests municipis. L’objectiu d’aquest anàlisi és disposar de les bases per dissenyar un programa de modernització del comerç local, tenint en compte les costums generals de la ciutadania i les preferències de compra de la població de les localitats que configuren l’eix de la Riera de Caldes.

Per posar en marxa l’estudi, des d’aquests municipis es busquen 16 persones de diferents edats per participar en una trobada virtual. La sessió, que tindrà una durada màxima d’una hora, estarà conduïda per una persona que farà preguntes generals als participants sobre els hàbits i les preferències de compra. La reunió telemàtica se celebrarà el dimecres 20 d’abril a les 18.30 h.

Per participar cal enviar un missatge de Whatsapp al telèfon 646.48.44.90 amb la paraula COMPRAPROP seguida de la teva edat, nom de pila, municipi de residència i correu electrònic on s’enviarà l’enllaç per poder accedir a la reunió. Els interessats poden inscriure’s fins el 15 d’abril a les 14 h.

Darrera actualització: 07.04.2022 | 11:04