Sol·licitud de la Targeta infantil per comprar coses a Caldes

A proposta dels consellers infantils del curs 2014/2015, Caldes de Montbui té una targeta de descomptes en comerços calderins per a veïns i veïnes de 5è de primària a 2n d'ESO

La Targeta infantil per comprar coses a Caldes del Consell d'Infants compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui.
 

Com expliquen els infants la Targeta infantil per comprar coses a Caldes:

 

Què volem aconseguir amb aquesta iniciativa?
Volem que els infants i els joves, de 5è de primària a 2n de l'ESO, puguem obtenir descomptes en en les nostres necessitats, també que puguem anar a comprar sols pel poble i que ens fem més responsables i ajudem a les famílies a estalviar. També pensem que és una bona cosa per fomentar el petit comerç a Caldes.


Quin benefici obtenim fent ús de la targeta?
Descomptes en productes de les botigues de Caldes de Montbui que s'hagin sumat a aquesta iniciativa. Només caldrà que ensenyis la targeta i s'aplicarà el descompte que oferti la botiga.
Podràs reconèixer les botigues en les quals fer ús de la targeta, ja que tindran un adhesiu a la porta.


Com puc obtenir la targeta?
Si vas a l'escola o a l'institut a Caldes l'obtindràs a través del teu centre escolar. Si estudies fora de Caldes pots adreçar-te a l'Oficina de la UCIC al c. d'Homs, núm. 22.


Què haig de fer amb la targeta un cop s'hagi caducat?
Et demanem que, un cop estigui caducada, la reciclis al contenidor del rebuig.


I, per acabar: Et recordem la importància de fer ús d'un consum responsable

Darrera actualització: 17.02.2022 | 09:29