Thermalia. Museu de Caldes de Montbui

Thermalia. Museu de Caldes de Montbui es configura com un centre temàtic a l'entorn de la cultura de l'aigua termal. Thermalia presenta el patrimoni, la història, els personatges i les tradicions a partir del fet singular de l'aigua que brolla de la terra a 74º C i que ha marcat els orígens i la personalitat de la vila. La visita al Museu proposa un circuit inspirat en la pròpia experiència termal. Mitjançant una exposició seductora i interactiva, el visitant gaudeix d'una experiència personal, que el convida a descobrir altres aspectes del termalisme.

Dues de les quatre plantes del Museu ressegueixen la vida de Manolo Hugué i ens apropen als ambients de l'art del segle XX, sense oblidar Picasso present amb una exposició de caire molt personal fruit de la gran amistat entre amb dos artistes. La Capella de Santa Susanna és l'escenari per introduir els visitants en la dimensió simbòlica del termalisme mitjançant una projecció multimèdia que permet tenir una breu noció de la història del municipi recolzada amb peces arqueològiques de diferents períodes històrics de la vila.

Plaça de la Font del Lleó, 20 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 865 41 40
Fax: 93 865 34 00
Adreça electrònica: thermalia@caldesdemontbui.cat
Horari:  
Hivern (de l'octubre al maig): de dimarts a dissabte10h a 14h i 16h a 19h. Diumenges i festius de 10h a 14h. Dilluns tancat. Estiu (del juny al setembre): de 11h a 14h i de 17h a 20h. Diumenges i festius d'11h a 14h. Dilluns tancat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.07.2013 | 10:25