Centre de Recollida d'Animals

El Centre de Recollida d'Animals de Caldes de Montbui és un equipament municipal gestionat per l'entitat Caldes Animal. Al Centre s'hi recullen els animals abandonats i perduts als carrers de Caldes. Caldes Animal s'encarrega de l'assistència i el foment de l'adopció d'aquests animals residents.

L'espai pot allotjar una vintena de gossos. Les sortides d'animals del Centre es realitzen per diferents vies. Una via important és el retorn dels animals al seu propietari. Per facilitar això, és necessari que els animals estiguin correctament censats i identificats amb el xip homologat. A banda dels retorns, pels animals abandonats, el Centre treballa amb la possibilitat de trobar algú que els vulgui adoptar, i amb altres alternatives, com el trasllat a cases d'acollida temporals. Tot plegat fa que l'acció del voluntariat sigui molt important a l'hora de garantir l'atenció als animals perduts o abandonats.

Caldes Animal, en conveni amb l'Ajuntament, també gestiona les colònies controlades de gats de carrer. El tractament dels gats consisteix a recollir-los, esterilitzar-los, tractar possibles afectacions que pateixin i tornar-los a la colònia. En el cas d'animals amb malalties víriques, com la leucèmia o la immunodeficiència felina, els gats són sacrificats.

La col•laboració entre l'Ajuntament de Caldes de Montbui i l'entitat sense afany de lucre Caldes Animal es va iniciar l'abril de l'any 2010. Inclou la gestió i el manteniment del centre de recollida d'animals abandonats de Caldes; l'assistència i el foment de l'adopció dels animals residents al centre; i la gestió de les colònies controlades de gats de carrer.

Camí del Cementiri s/n - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:666 526 181
Adreça electrònica: caldesanimal@caldesanimal.org
Lloc web: www.caldesanimal.org
Horari:  
Dimecres de 10 a 12 hores. Dijous i divendres de 17 a 19 hores. Dissabtes de 11 a 13.30 hores. Per adopcions fora d'aquest horari es poden concretar visites amb cita prèvia.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 31.08.2018 | 15:03