Participa en el programa “Voluntariat per la llengua”

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 12:52

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari/ària i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta. Informació i inscripcions a vxl.cat

El voluntariat per la llengua forma parelles lingüístiques entre voluntaris o voluntàries amb ganes de compartir el català amb algú que vol participar,  i aprenents o aprenentes amb ganes de perdre la vergonya i llançar-se a parlar en català.

Formar part d’una parella lingüística va molt més enllà de trobar-se per conversar en català: el Voluntariat per la llengua us ofereix tota mena d’activitats cultural i socials en català. A més, tots els participants disposen d’un carnet que permet obtenir descomptes i avantatges en cinemes, teatres, museus, establiments comercials, restaurants...

Tant si voleu participar al programa com a voluntari o voluntària o voleu fer-ho com a aprenent o aprenenta, tant si trieu la modalitat presencial com la virtual, cal ser major d'edat, disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.

Les persones interessades en participar, poden inscriure’s en línia a vxl.cat o posar-se en contacte amb el l’Oficina de Normalització Lingüística de Caldes.

 

Oficina de Català de Caldes de Montbui

Pl. de la Font del Lleó, 11

08140 Caldes de Montbui

Tel. 634 757 151/ 93 115 10 73

caldes@cpnl.cat

 

 

Perfils i etiquetes d’interès:

#cpnlcat

@vxlcat

Darrera actualització: 24.02.2023 | 09:35