Festa Major 2022: La Fira d’Atraccions estrena franges horàries sense soroll

Dimarts, 4 d'octubre de 2022 a les 10:00

Per primera vegada, la Fira d’Atraccions disposarà d’unes franges horàries sense soroll. Divendres 7, dijous 13 i diumenge 16 d’octubre de 18 a 20 h s’abaixarà el volum de la megafonia

Una de les novetats destacades d’aquesta edició de la Festa Major és a la Fira d’atraccions. Per primera vegada, hi haurà unes hores en què no hi haurà música estrident amb l’objectiu d’aconseguir un espai més amable per a tots els públics. En concret, les franges habilitades són el divendres 7, el dijous 13 i el diumenge 16 d’octubre de 18 a 20 h.

La Fira d’atraccions estarà instal·lada, com cada any, a la zona del Tint entre el 7 i el 16 d’octubre. Enguany, el dijous 13 d’octubre serà el Dia de l'Infant (2x1).

L’horari de funcionament de la Fira d’Atraccions és, de forma habitual, de 17 a 24 h. Amb l’excepció del divendres, el dissabte i les vigílies de festius en què l’horari s’allarga fins a la 1 h de la matinada. La música de les atraccions ha de deixar de funcionar una hora abans de l’horari de tancament.

Pel que fa als horaris de la resta d’espais, a la plaça de la Font del Lleó hi haurà música fins a les 3 de la matinada, mentre que al parc de Can Rius hi haurà música fins a les 5 de la matinada.

 

Cinc barraques gestionades per entitats oferiran servei de menjar i begudes

Al parc de Can Rius, aquest any s’augmenta a quatre el nombre de barres gestionades per entitats. En concret, estaran a càrrec del CN Caldes, el Club Hoquei Caldes, els Castellers de Caldes i els Bastoners de Caldes. A l’altre espai principal de la Festa Major, a la plaça de la Font del Lleó, per primera vegada s’instal·larà també una barra. En aquest cas, l’entitat responsable de gestionar-la serà l’Associació de Veïns dels Saulons.

 

 

#FMCaldes

Darrera actualització: 30.09.2022 | 13:24