Campanya “Totjoc”. Juguem en català

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 13:36

Els comerços de joc de Caldes participen a la campanya “Totjoc”. Consulteu a la pàgina del Consorci els jocs que hi ha disponibles

“Totjoc” és el programa que promou el joc i la joguina en català del Consorci per a la Normalització Lingüística. Busques jocs en llengua catalana i les botigues on els pots trobar? Vols saber com es juga a un joc de taula? Vols col·laborar amb el programa? Ciutadania, establiments i empreses del sector: veniu al Totjoc, veniu a jugar en català.

A Caldes de Montbui els comerços Joc de Paraules, La Caverna de Voltir, Papereria Calvo Boluda, Planeta Tucan, Poble i Quiosc Papereria ca l’Arturo han signat un acord amb l’Oficina de Català de Caldes per difondre els jocs en català.

Els jocs en català que tenen aquests establiments de Caldes es poden consultar al web de Tot Joc, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El web Tot Joc aplega totes les botigues de Catalunya que tenen jocs en català, i facilita l’accés del ciutadà a aquests jocs. L’usuari pot buscar la joguina pel nom, o bé per localitat i comerç. En el web també s’hi poden trobar vídeos tutorials per aprendre a fer servir els jocs.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 13:37