Activat el Pla de Protecció civil municipal en fase d’alerta per vent i risc d’incendi forestal

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 13:00

L’Ajuntament informa que el CECAT ha activat el VENTCAT en fase d’alerta i s’ha posat en marxa el Pla de Protecció Civil municipal per vent i ris d’incendi forestal. Podeu consultar les actuacions a fer, consells i recomanacions a http://interior.gencat.cat/ventades

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s’ha activat el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d’alerta.

A partir d’avui dilluns s'inicia un episodi de vents amb ratxes fortes i que s'intensificarà de cara a demà dimarts afectant a la major part del territori de Catalunya. El vent bufarà de component oest.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha posat en marxa el Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta, a causa de l’afectació per les fortes ventades i risc d’incendi forestal que es preveu en tot el municipi.

Més informació:

- Predicció i SMP: http://www.meteo.cat/prediccio/general

- Predicció municipal: http://www.meteo.cat/prediccio/municipal

- Incidències viàries: http://cit.transit.gencat.cat

- Mobilitat: http://www20.gencat.cat/portal/site/mobilitat

- Consells d'autoprotecció per a la població: http://interior.gencat.cat/ventades

 

Si voleu consultar els valors dels llindars per a cadascuna de les comarques, ho podeu fer en el següent link http://bit.ly/2z2RfKU

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@emergenciescat

#protecciocivil

Policia Local

Instagram: @PoliciaCaldesMo

Darrera actualització: 16.01.2023 | 13:00