ANUNCI sobre l'aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació del Polígon d'Actuació 1 «La Salut 2». Expedient TG101-2016-000001.

Dimarts, 22 de novembre de 2016 a les 11:13

AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI

ANUNCI
de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, sobre l'aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació del Polígon d'Actuació 1 «La Salut 2». Expedient TG101-2016-000001.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, en sessió de data 2 de novembre de 2016, va aprovar els acords següents:

«Primer. Aprovar definitivament el projecte de reparcel·lació del polígon d’actuació PA-1 “La Salut-2”, formulat per la Junta de Compensació del PA-1 “La Salut-2” i redactat pels arquitectes Eusebi J. Gutiérrez Herrera i Antoni Grau Girbau i l'advocat Jaume de la Cruz Ventura.

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província, en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, al web municipal i notificar-ho a la Junta de Compensació del PA-1 “La Salut-2” i a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona.

Tercer. Notificar individualment aquest acord d’aprovació inicial a totes les persones propietàries, titulars de drets reals, arrendatàries i a totes les persones interessades afectades.

Quart. Emetre i lliurar la documentació necessària per a la inscripció del projecte de reparcel·lació al Registre de la Propietat.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement, tot fent avinent que contra aquest acte administratiu que és definitiu en via administrativa es pot interposar en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva notificació o publicació, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona. Tanmateix, es pot interposar contra aquest acte administratiu recurs de reposició atès l’article 77 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la seva notificació o publicació i contra la seva resolució i en el termini de dos mesos recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius. En el supòsit que no es dictés resolució expressa en el termini d’un mes s’entendrà expedita la via contenciosa durant sis mesos.

Caldes de Montbui, 11 de novembre de 2016
L'alcalde actal., Jaume Mauri Sala

Data oficial de publicació: CATCert

22 de novembre de 2016 a les 11:03
Verificació dels arxius segellats en format XML
Darrera actualització: 22.11.2016 | 11:13