Webinar amb els cooperants calderins a terreny: Arnau Baulenas, Josep Artigas i Joan Serra. El 3 de juny a les 18 h

Dimarts, 26 de maig de 2020 a les 10:57

L’Ajuntament organitza una trobada virtual amb els cooperants calderins a terreny, el dia 3 de juny a les 18 h,per explicar com s’està vivint la situació d’afectació de la COVID19 i l’impacte que té en projectes i programes de cooperació. Es podrà veure pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

L’11 de març de 2020, l’OMS va declarar el brot de COVID-19 com una pandèmia. Des d’aleshores, estem immersos en una crisi d’impacte mundial amb conseqüències impredictibles. Davant aquesta pandèmia que ens amenaça a tots i totes, el virus no afectarà a tothom per igual, car la situació de vulnerabilitat influirà i molt.

Segons tots els indicadors, l’impacte d’aquesta pandèmia sobre els índexs globals de pobresa serà dramàtic i tindrà una afectació directa sobre els països i pobles més empobrits.

Per això la Regidoria de Cooperació ha organitzat una trobada virtual els cooperants calderins arreu, per explicar com s’està vivint la situació d’afectació de la pandèmia i quin impacte està tenint en els projectes i programes de cooperació i acció humanitària.

Aquest esdeveniment és obert, virtual, amb emissió en directe a youtube i s’organitza per via de la Plataforma Zoom, el dimecres 3 de juny a les 18h

Els cooperants que han confirmat l’assistència son:

Arnau Baulenas, la cooperació i la COVID-19 a el Salvador. Caldes Solidària.

Joan Serra, la cooperació i la COVID-19 a Mèxic. Centro democràtic i progressista.

Josep Artigas, la cooperació i la COVID-19 a Senegal. Caldes Solidària.

L’acte pretén oferir un debat virtual on els tres cooperants puguin explicar i compartir amb una intervenció tres aspectes:

- Com s’està vivint la situació d’afectació de la pandèmia.

- Quin impacte està tenint en els projectes de cooperació.

- Propostes i reptes de futur en la cooperació.


Perfils i/o etiquetes d’interès:

#COVID19

#cooperació

#accióhumanitària

Darrera actualització: 26.05.2020 | 10:58