VOTV estrena nou plató i nou grafisme

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 00:00

La televisió pública impulsada, entre d’altres, per Caldes de Montbui, inicia una nova etapa el 31 de maig amb nou plató, nova imatge gràfica i canvi en el presentador de l’informatiu

L’Infovallès de Vallès Oriental Televisió estrenarà nova imatge el pròxim dimarts 31 de maig. VOTV ha presentat els canvis que posarà en marxa la televisió pública del Vallès Oriental impulsada per 12 municipis, entre els quals, Caldes de Montbui.

El plató que VOTV té a al Centre Audiovisual de Roca Umbert de Granollers ha estat remodelat per adaptar-se a les noves necessitats informatives i audiovisuals. En aquest sentit, s’han instal·lat dues noves pantalles gegants de leds de 10x2 metres. Una transformació tecnològica significativa que permet a la televisió pública del Vallès Oriental un gran ventall de possibilitats a l’hora de transmetre les notícies de la comarca. 

A més de les dues noves pantalles, VOTV incorpora nou material i sistemes per seguir amb l’aposta per la innovació i la qualitat: càmeres digitals PTZ, doble pantalla de realització i nous sistemes prompter i de connectivitat i de matriu ajudaran els professionals que hi treballen a transmetre encara millor el producte audiovisual que s’emet des de VOTV.

Els canvis també han servit per preparar el camí cap a l’emissió en alta definició que posarà en marxa Vallès Oriental Televisió els pròxims mesos.

A banda dels canvis tecnològics, l’Infovallès també comptarà amb un nou grafisme. A la nova imatge el protagonisme el tindrà el blanc i negre trencats sobre un gris pàl·lid i un granat per donar el caràcter a la imatge.

A més, l’editor d’informatius de VOTV, Dani Agudo, torna a agafar les regnes de l’Infovallès i es convertirà en el seu presentador únic.

L’Infovallès es pot veure de dilluns a divendres, a les 20.00 i a les 22.00, i amb diverses reemissions durant la setmana

Darrera actualització: 19.05.2022 | 13:58