Voluntariat per la llengua. Cicle d’activitats en línia

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 09:03

El CPNL ofereix l’activitat «Un passeig pel món de la fotografia» que es farà el 25 de febrer, a les 19 h, mitjançant la plataforma Teams. Inscripcions a través d’aquest enllaç

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental ofereix l’activitat Voluntariat per la llengua. Cicle d'activitats en línia, adreçada especialment a totes les persones que formen o han format part del Voluntariat per la llengua.

Es tracta d’una activitat mensual, de caire divers (xerrades, tallers, presentacions...), amb la finalitat de compartir els coneixements i el talent de persones vinculades al Voluntariat per la Llengua que, per afició o per feina, dominen algun tema que pot ser interessant.

Per al mes de febrer, s’ha organitzat l’activitat “Un passeig pel món de la fotografia”, a càrrec de Ramon Forns, apassionat de la fotografia i voluntari de Montmeló.

La sessió tindrà lloc el dijous 25 de febrer, a les 19 h, mitjançant la plataforma Teams amb una durada aproximada d’1 hora.

Ramon Forns explicarà conceptes bàsics de la fotografia. Aprendrem paraules com sensor, disparador, ISO... I sobretot a tenir paciència i sensibilitat per fer una bona fotografia. Aquesta passió l’ha consolidat en els cursos de fotografia de La Torreta de Montmeló. 

  

Durant la sessió les persones assistents podran preguntar i fer comentaris al xat o directament. 

 

Si voleu assistir-hi, només cal que empleneu aquest formulari d’inscripció i uns dies abans us farem arribar l’enllaç per accedir-hi. 

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Facebook: oc.caldesdemontbui

Twitter: @CaldesOc

@cpnlcat

#Català

#PolíticaLingüística

#CPNL

#VxL

Darrera actualització: 19.02.2021 | 09:03