Viu la riera

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquest diumenge 16 de desembre, i coincidint amb La Marató, se celebra el Dia de la Riera, una manera de convergir la solidaritat ambiental amb la social

El Dia de la Riera és un dels principals resultats del projecte Viu la Riera que vol posar en valor el compromís de la ciutadania envers de la riera de Caldes, comprometent-se amb la millora d’aquest eix fluvial que creua els municipis i del seu entorn.

El grup Viu la Riera està format per veïns i veïnes dels municipis de la Riera de Caldes, concretament de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i la Llagosta.

Les activitats previstes per aquest Dia de la Riera inclou, entre d’altres, una passejada per descobrir la biodiversitat de la riera, amb visita virtual I’explicació del projecte Viu la Riera, dues exposicions fotogràfiques, tallers de caixes niu, de testos fets amb canya i un sobre fauna, extracció de canya americana -qué és una de les espècies invasores més present a la llera – i la plantació d’arbres i arbustos autèntics de ribera.Totes les activitats són gratuïtes. 

Les activitats es portaran a terme entre les 10 h i les 14 h de diumenge 16 de desembre a la Ronda Verda, entre el CAP i l'Espai Jove l'Escorxador de Palau-soiltà i Plegamans.

Amb el Dia de la Riera es pretén animar a la gent a compartir el repte comú per conèixer i protegir la riera, i prendre consciència dels seus valors naturals, paisatgístics, socials i culturals.

Per més informació sobre el Dia de la Riera, consulteu el cartell.

Per més informació sobre el projecte Viu la Riera entreu a www.viulariera.org

 


 


 

Darrera actualització: 13.12.2018 | 11:36