Viatgeteca Fest

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 12:00

Les activitats que cada estiu organitza la Biblioteca sota el nom de Viatgeteca, s’han concentrat aquest any en tres dies d’una mateixa setmana i han acabat amb un tast de vins

Tot i que l’espai dedicat a la Viatgeteca ofereix servei i exposa material a la Biblioteca durant tot l’estiu, les activitats de la Viatgeteca Fest s’han concentrat en tres dies de la segona setmana de juny. Així, s’ha celebrat un safari fotogràfic, tallers d’enquadernació artesanals per adults i per infants, i dues xerrades sobre viatges. També s’havia de celebrar una taula rodonaI, que es va anul·lar a causa del mal temps.

Una altra de les novetats d’aquesta 11ena edició de la Viatgeteca ha estat la celebració d’un tast de vins precedit d’una xerrada sobre com portar a terme aquesta activitat enològica.

Tot I que la realització del tast va tancar les activitats del que s’ha anomenat Viatgeteca Fest, la Biblioteca ofereix durant tot l’estiu tot un seguit de recursos per facilitar a les persones usuàries la preparació de les vacances. Aquests recursos es concentren en espais i serveis on es pot trobar material de viatges i fer recerques. En aquest sentit podem trobar:

- Les darreres novetats en guies de viatges, que complementen una col·lecció actualitzada de més de 800 guies de ciutats i països d’arreu del món.

- Revistes de turisme, geografia i fotografia com Descobrir Catalunya, Digital Camera, Geo, De Viajes, El Mundo de los Pirineos, Viajar i Viajes National Geographic amb extensos reportatges sobre destinacions i rutes diverses.

- Una guia en format digital que recull les novetats documentals.

- El Punt TIC, un espai amb 7 ordinadors amb connexió a Internet perquè pugueu planificar adequadament les vostres vacances.

 

 

 

 

Darrera actualització: 20.06.2019 | 13:02