Uns 200 infants participen a l’acte de cloenda del Sarda Caldes, la iniciativa que fa arribar a les escoles la sardana i la cobla

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 00:00

La 5a edició del Sarda Caldes, la iniciativa que apropa la sardana i la cobla a les escoles, s’ha tancat aquest diumenge amb la ballada conjunta dels 200 infants participants a la plaça de la Font del Lleó

La plaça de la Font del Lleó s’ha omplert aquest diumenge de rotllanes d’infants ballant sardanes. Uns 200 nens i nenes de les escoles del municipi han participat a l’acte de cloenda de la 5a edició del Sarda Caldes, la iniciativa municipal que té com a objectiu fer arribar la sardana i la cobla als infants d’una forma lúdica.

En aquesta edició, la primera després de l’aturada provocada per la pandèmia, hi ha participat els alumnes de 4t de totes les escoles del municipi, amb l’excepció de l’escola El Farell, en què hi ha participat els alumnes de 3r de primària. Durant un mes, cada escola organitza quatre sessions que permeten als infants conèixer la sardana i aprendre a ballar-la amb les explicacions d’Anna Tantiñá, la monitora responsable d’aquesta activitat.  

La ballada de cloenda, organitzada per l’Agrupació Sardanista de Caldes, ha comptat amb la participació de la cobla infantil Conrad Saló de la Bisbal i amb l’exhibició de la colla Riallera de Vic. El moment culminant va ser el de la ballada conjunta de tots els infants de la sardana El Drac Panxo, la que s’havia assajant durant les últimes setmanes a les escoles. L’acte va acabar amb la sardana de germanor i un berenar per a tots els infants. 

Darrera actualització: 27.03.2023 | 13:15

Imatges