Unes 900 persones han passat pel Punt Lila de la Festa Major

Dilluns, 24 d'octubre de 2022 a les 00:00

El Punt Lila, instal·lat al parc de Can Rius durant la Festa Major, ha atès 871 persones en els tres dies de funcionament i ha registrat quatre intervencions que no han obligat a activar el protocol d’emergència

El Punt Lila de Festa Major ha atès 871 persones durant els tres dies que ha estat en funcionament al parc de Can Rius. D’aquestes, la meitat han consistit en tasques de sensibilització i un 38% han estat actuacions d’assessorament per les persones que s’han dirigit fins la carpa. També s’han registrat quatre actuacions davant de possibles casos d’agressions o assetjaments, però en cap cas s’ha activat el protocol d’emergència per decisió de les persones afectades.

Segons les dades d’activitat del Punt Lila a la Festa Major 2022, el dissabte a la nit ha estat el dia que s’ha registrat una major afluència d’usuaris. La majoria de les persones ateses han estat joves d’entre 17 i 25 anys, seguida de la franja de menors de 16 anys. Segons aquestes dades, la majoria de les persones ateses han estat de gènere femení.   

En el decurs d’aquestes tres jornades, l’equip del Punt Lila ha realitzat tasques de sensibilització, prevenció i atenció tant des de la carpa instal·lada al parc de Can Rius com de manera itinerant. En aquest cas, la parella informadora ha registrat gairebé un centenar d’accions de sensibilització a altres zones del municipi amb una important afluència de persones com el parc del Bugarai, la pista d’skate, la zona de la Fira d’Atraccions, el pàrquing de Les Cremades o la plaça de la Font del Lleó.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 12:58