Una vintena d’alumnes de l’Escola Pia participen en la 2a edició de les Jornades d’Orientació Laboral

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 14:30

Una vintena d’estudiants del Grau Mitjà de Tècnics Auxiliars d’Infermeria han participat en la segona edició de les Jornades d’Orientació Laboral organitzades pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha organitzat la 2a edició de les Jornades d’Orientació Laboral. En total, han participat 22 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic/a auxiliars d’Infermeria que imparteix l’Escola Pia de Caldes. Les sessions s’han dut a terme amb la col·laboració de la Fundació Santa Susanna de Caldes i la Fundació Sanitària de Mollet del Vallès.

Les jornades s’han celebrat en dues sessions a l’edifici de les Cases dels Mestres. La primera sessió es va dur a terme el 5 de maig i la segona el 12 de maig. En cada una de les trobades s’ha proporcionat als estudiants eines i recursos per millorar el procés de recerca de feina, així com també, conèixer de primera mà com incorporar-se al mercat laboral. 

En concret, la primera sessió s’ha dedicat a la competència professional d’una ocupació, abordant aquelles competències técnico-professionals, competències de base i habilitats transversals que es requereixen per poder ser eficaç i eficient en un qualsevol lloc de treball. També s’ha conscienciat als alumnes de la importància de l’autoconeixement per poder identificar les competències i desenvolupar-les. També s’ha donat als estudiants les eines i les indicacions per elaborar un currículum vitae adequat per aconseguir una feina.

La segona sessió s’ha centrat en la cerca d’ofertes laborals a través d’Internet, ja sigui mitjançant portals institucionals, genèrics o específics del sector. En concret, se’ls ha explicat el funcionament d’aquests portals, com registrar-se, cercar i inscriure’s a les ofertes. Durant aquesta sessió també s’ha preparat els estudiants per afrontar una entrevista de feina.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 14:30