Una trentena d’avis i àvies del grup de les Caminades de l'Esplai de Gent Gran s’afegeixen a la iniciativa SumemKMEU

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

La campanya arriba als 514 km proposats després de sumar gairebé 130 KM amb la trentena de persones del programa a Cent Cap als Cent que aquest dimecres han recorregut el Camí del Foment

La segona edició del Sumem Quilòmetres per Europa assoleix l’objectiu de sumar 514 quilòmetres, que és la distància que separa Caldes del municipi francès de Saint-Paul-lès-Dax. La xifra s’ha superat aquest dimecres amb la trentena de persones del grup de les Caminades de l'Esplai de Gent Gran que s’han afegit a aquesta iniciativa. El grup ha fet el recorregut acompanyats per l’alcalde, Isidre Pineda, i la regidora d’Europa i de Gent Gran Activa, Núria Carné.

Des del 9 de maig, coincidint amb la celebració del Dia d’Europa, els ciutadans han pogut participar en aquesta iniciativa lúdica i esportiva que consistia en recórrer el Camí del Foment i compartir com a acció simbòlica per estrènyer els lligams de Caldes amb els municipis europeus amb els quals està agermanat. Aquest any, l’escola El Calderí també s’ha sumat a la iniciativa organitzant una caminada conjunta amb tota la comunicat educativa del centre. 

Darrera actualització: 25.05.2022 | 15:00