Una dotzena de joves participen al concurs de creacions breus “Mira en positiu”

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 14:30

Una reflexió sobre la pèrdua de la joventut, un text centrat en la comunicació en temps de pandèmia i un dibuix sobre l’adolescència guanyen el concurs de creacions breus “Mira en positiu”

Un total de 12 joves de Caldes de Montbui han participat a la darrera edició del concurs de creacions breus “Mira en positiu”. Les obres, en format dibuix i escrits, havien de centrar-se en expressar la idea de ser jove, però amb una mirada positiva, de respecte i de tolerància.

El primer premi se l’ha endut Laia Farràs, pel text “Ser Jove”, una reflexió sobre la joventut i el que suposa passar a ser un adult. El segon premi ha estat per Mari Jiménez, autora del text “Free conversations” que planteja un escenari de comunicació sense contacte personal, com el que ha obligat la pandèmia. I, finalment, el tercer premi ha estat pel dibuix titulat “Tennager” de Maria Rodríguez. Els resultats del concurs es van donar a conèixer durant la Diada de Sant Jordi.

Els dos primer guanyadors s’han endut vals de descompte de 35 i 25 euros respectivament per la llibreria Joc de Paraules. El tercer classificat ha rebut un val per l’Àgora d’Apindep. El jurat del concurs ha estat constituït per tres persones vinculades a l'escola d'adults i una persona vinculada al taller d'art.

El concurs de creacions breus “Mira en positiu” és una iniciativa del programa d’educadors de carrer Aire_EC de Caldes de Montbui. Aquest projecte municipal d’educació de carrer atén les necessitats i interessos de la població adolescent i jove del municipi. Es tracta d’un servei universal, socioeducatiu i preventiu adreçat a aquells joves que utilitzen l’espai públic com a punt de trobada i/o que no accedeixen habitualment als serveis i equipaments municipals.

Darrera actualització: 27.04.2021 | 13:37