Una cinquantena de persones han descobert aquest diumenge microteatre i concerts en els “escenaris secrets” de Caldes

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 13:30

El jardí del TOC, la zona de les Hortes i la plaça Pau Surell han estat els “Escenaris Secrets” on aquest diumenge 10 de maig s’han representat dues obres de teatre breu i un concert

Diversos espais públics de Caldes de Montbui s’han convertit aquest diumenge 10 de maig en escenaris per actuacions musicals i teatrals dins de la iniciativa Escenari Secret. Aquest projecte de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona té com a objectiu destacar la importància del públic i la seva participació com ànima dels espais i de les activitats culturals. Per això, s’ofereix la possibilitat de gaudir d’una experiència artística personalitzada i de proximitat.

Els Escenaris Secrets a Caldes de Montbui han permès representar dues obres de teatre breu “Viva” i “Big Bang” i l’actuació musical de la cantautora Joina. Pel que fa als espais escollits per fer les actuacions, la intenció és dur a terme activitats culturals en llocs on normalment el públic no hi ubica un espai escènic. Per això, aquesta ocasió, es va fer una actuació al jardí del TOC, una altra a les Hortes i a una última a la plaça Pau Surell.

La proposta de l'Escenari Secret és poder fidelitzar i dinamitzar nous públics. Per això, en aquesta ocasió, s’ha optat per programar activitats pensant en el juvenil. D’aquesta manera, s’ha treballat conjuntament amb El TOC, per arribar a aquest col·lectiu. Tot plegat, jugant també amb el factor sorpresa i misteriós que ja conté la pròpia iniciativa. Així doncs, la pròpia iniciativa ja busca no fer publicitat de l’activitat i deixar que la informació circuli per altres vies.

L’organització dels Escenaris Secrets es fa conjuntament entre les regidories de Cultura i Joventut de ’Ajuntament de Caldes de Montbui i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 10.05.2021 | 13:31