Un cop de mà. Rumia i encerta-la. Febrer 2021

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 12:20

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental publica de forma mensual el qüestionari lingüístic Un cop de mà. Rumia i encerta-la! Per accedir-hi cliqueu aquest enllaç

 

El Centre de Normalització Lingüística publica de forma mensual un qüestionari lingüístic breu on s’han d’omplir buits, triar opcions i escriure solucions.

Com funciona? Després de respondre totes les preguntes, cliqueu “Envia". A la pantalla que s'obrirà, cliqueu "Mostra els resultats" per veure'n les solucions i saber si heu respost correctament. També us apareixeran comentaris i enllaços a l’Optimot i a números antics d’Un cop de mà per saber-ne més.

Per fer-ho, utilitzeu aquest enllaç:http://breu.cpnl.cat/ucm35febrer21 . Si algú s’hi vol subscriure, pot fer arribar la seva adreça electrònica a uncopdema@cpnl.cat o fer-ho a través d’aquest enllaç.

Trobareu tots els números d'Un cop de mà. Rumia i encerta-la! penjats a la pàgina web del CNL del Vallès Oriental: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/publicacions/cat/1242/page/1


 


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cpnlcat

#aprendrecatalà


 

 

Darrera actualització: 15.02.2021 | 12:23