Un cop de mà. Rumia i encerta-la. Desembre 2020

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 08:43

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental publica de forma mensual el qüestionari lingüístic Un cop de mà. Rumia i encerta-la! Per accedir-hi cliqueu aquest enllaç http://breu.cpnl.cat/ucm33des20

El Centre de Normalització Lingüística publica de forma mensual un qüestionari lingüístic breu on s’han d’omplir buits, triar opcions i escriure solucions.

Com funciona? Després de respondre totes les preguntes, cliqueu “Envia". A la pantalla que s'obrirà, cliqueu "Mostra els resultats" per veure'n les solucions i saber si heu respost correctament. També us apareixeran comentaris i enllaços a l’Optimot i a números antics d’Un cop de mà per saber-ne més.

Per fer-ho, utilitzeu aquest enllaç:http://breu.cpnl.cat/ucm33des20 . Si algú s’hi vol subscriure, pot fer arribar la seva adreça electrònica a uncopdema@cpnl.cat.

Trobareu tots els números d'Un cop de mà. Rumia i encerta-la! penjats a la pàgina web del CNL del Vallès Oriental: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/publicacions/cat/1242/page/1


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cpnlcat

#aprendrecatalà


 

Darrera actualització: 21.12.2020 | 08:46