Un cop de mà. Rumia i encerta-la. Abril 2020

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 12:55

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental publica de forma mensual el qüestionari lingüístic Un cop de mà. Rumia i encerta-la! Per accedir-hi cliqueu aquest enllaç https://bit.ly/UCM26abril20

El Centre de Normalització Lingüística publica de forma mensual un qüestionari lingüístic breu on s’han d’omplir buits, triar opcions i escriure solucions.

Aquest any, han volgut aprofitar Sant Jordi per enviar el número d'abril del qüestionari Un cop de mà. Rumia i encerta-la! i així col·laborar en la celebració, a la xarxa i des de casa, de la diada.

Com funciona? Després de respondre totes les preguntes, cliqueu “Envia". A la pantalla que s'obrirà, cliqueu "Mostra els resultats" per veure'n les solucions i saber si heu respost correctament. També us apareixeran comentaris i enllaços a l’Optimot i a números antics d’Un cop de mà per saber-ne més.

Per fer-ho, utilitzeu aquest enllaç:https://bit.ly/UCM26abril20 . Si algú s’hi vol subscriure, pot fer arribar la seva adreça electrònica a uncopdema@cpnl.cat.

Trobareu tots els números d'Un cop de mà. Rumia i encerta-la! penjats a la pàgina web del CNL del Vallès Oriental: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/publicacions/


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cpnlcat

#aprendrecatalà


 

Darrera actualització: 23.04.2020 | 13:50

Enllaços