Un centenar de joves trien les 14 propostes del Nervi Jove que es duran a terme amb els pressupostos participatius de Joventut

Dimarts, 25 d'abril de 2023 a les 14:00

L’Assemblea del 10è Nervi Jove reuneix un centenar de joves del municipi que han escollit les 14 propostes que es faran realitat. És l’edició amb més participació i la que ha rebut més propostes

L’Assemblea del Nervi Jove tanca el procés dels pressupostos participatius de Joventut del 2023. La 10 edició ha estat de rècord, la que més participació s’ha registrat durant tot el procés de l’última dècada. Des del nombre de propostes presentades, se n’han recollit 52, fins a la participació a l’Assemblea celebrada el passat divendres 21 d’abril, que va reunir un centenar de joves de Caldes. Durant l’Assemblea, les joves i els joves impulsors de les propostes finalistes van poder defensar-les davant dels assistents per aconseguir sumar el màxim de suports.

En aquesta edició s’han escollit fins a 14 propostes que es duran a terme al llarg de l’any gràcies als 6.000 € que destina la regidoria de Joventut als pressupostos participatius. L’activitat que ha recollit més vots és la que proposa anar a la platja i fer servir un flotador gegant. Les altres dues iniciatives que completen el podi de les més votades han estat un paintball i un torneig de futbol. Entre la resta d’activitats escollides també destaca una festival holi, una festa dels anys 80 o un torneig del videojoc Minecraft, així com tallers de rebosteria o de primers auxilis.

El projecte Nervi Jove, els pressupostos participatius joves, és una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, per promoure la implicació de la gent jove calderina en les polítiques de joventut del municipi i enfortir els seus valors democràtics i de ciutadania. La gestió de les propostes escollides està tutelat pel Departament de Joventut per tal de garantir el correcte desenvolupament de tot el procés.

Darrera actualització: 25.04.2023 | 15:16

Imatges