Tres entitats esportives del municipi utilitzen regularment la pista oberta de l’Institut Manolo Hugué

Divendres, 22 de novembre de 2019 a les 14:50

Els clubs Hoquei, Patinatge Artísitc i CN Caldes utilitzen regularment, fora de l'horari lectiu, la pista remodelada que durant la jornada escolar és utilitzada per l'Institut Manolo Hugué

Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui

Jaume Balart, director de l'Institut Manolo Hugué

Marc Soley, entrenador del Club Hoquei Caldes

A finals de setembre van finalitzar els treballs de remodelació de la pista esportiva de l’Institut Manolo Hugué amb el doble objectiu de millorar aquest espai en benefici dels alumnes d’Educació Física de l’institut i obrir la pista al municipi per a la seva utilització externa, fora de l’horari lectiu, per part d’entitats i col·lectius del poble que vulguin portar-hi a terme usos esportius, culturals i/o socials.

En aquest sentit, la utilització setmanal de la pista, fora de l’horari lectiu, està ja compromesa en algunes franges horàries. Així, el Club Hoquei Caldes hi entrena els dimarts, dimecres i divendres de 18h a 21h; el Club de Patinatge Artístic hi entrena els dilluns de 17h a 21h, i la secció de Futbol Sala del Club Natació Caldes, els dijous de 17h a 21h.

Si alguna entitat calderina vol fer ús de la pista, de forma regular o puntual, en els horaris que no està compromesa (tant entre setmana com en cap de setmana) pot contactar amb l’àrea d’Esports de l’Ajuntament a través del telèfon 93.862.70.24 o del correu electrònic esports@caldesdemontbui.cat.

Les obres de remodelació de la pista, que fins el juny passat només donava ús a l’Institut, han consistit en la renovació del paviment i de l’enllumenat de la pista -que s’ha connectat a la xarxa pública d’enllumenat-, la col·locació d’una nova tanca exterior, la sectorització de la pista respecte a la resta del pati de l’Institut i la construcció d’un nou accés des de l’av. Fontcuberta.

Tant les obres de remodelació, fetes per l’empresa Barnaslalt amb un cost d’execució de 155.303,16€, com la despesa de manteniment i la neteja diària dels vestidors, així com la neteja de la pista dos cops a la setmana, amb un cost anual d’uns 6000€, les assumeix l’Ajuntament. El consum d’aigua, llum i combustible també l’assumeix el consistori.

A la roda de premsa d’aquest dijous hi han participat l’alcalde Isidre Pineda, el regidor d’Educació Josep Busquets, la regidora d’Esports Núria Carné, el director de l’Institut Manolo Hugué Jaume Balart, i representants dels clubs que utilitzen actualment aquesta nova pista esportiva polivalent i oberta a la població.


 


 

Darrera actualització: 22.11.2019 | 14:59