Torna el concurs més “twerrorífic” de la biblioteca

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 20:15

La Biblioteca de Caldes de Montbui organitza la 4a edició de Twerrorífic, el concurs de microrelats de por amb premi a través del web http://www.twerrorific.cat

Des de fa 4 anys, la Biblioteca de Caldes organitza Twerrorífic, un concurs de microrelats de por amb l’objectiu de promoure l’escriptura creativa a partir d’un enfoc lúdic.

Aquest 2020, el punt de partida del relat es situa en un campament juvenil anomenat Camp Torb. Alguna cosa s’ha despertat al fons del bosc i s’arrossega cap al campament, fent cruixir les branques al seu pas i deixant un ferum de corrupció.

 A través del web http://www.twerrorific.cat, els participants del concurs segueixen la història i la van complementant amb mini reptes d’escriptura, esdevenint, finalment, un microrelat personalitzat. Es pot escriure tant en català com en castellà i cada participant pot arribar a escriure fins a 3 microrelats.

Tant l’ambientació de la història inicial com els premis de l’edició d’enguany, pretenen engrescar en l’escriptura creativa als joves a partir de 14 anys. Els premis, per valor de 30€, van des d’un llibre a escollir pels guanyadors fins targetes regal de Fortnite, Playstation store, Apple Store, Netflix, Google Play i Spotify.

Pot participar al concurs qualsevol persona de 14 anys o més del 26 d’octubre a les 00.00h al 16 de novembre a les 23.59h, concursant a la categoria jove (edats compreses entre els 14 i els 18 anys) o adulta (de 19 anys o més).

Els guanyadors s’anunciaran per xarxes socials el dilluns 23 de novembre.

Darrera actualització: 26.10.2020 | 20:19