Torna el concurs d’enginy i llengua Endevina-la!

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

L’Oficina de Català i l’Ajuntament organitzen una nova edició del joc Endevina-la!  Del 4 al 31 de març, trobareu els jeroglífics i les butlletes per participar-hi als comerços adherits

Regidora d'Educació, Roser Guiteras

Del 4 al 31 de març visita els comerços de Caldes on hi ha un cartell amb un jeroglífic de l’Endevina-la!, rumia la resposta, demana a la persona responsable del comerç una butlleta d’inscripció i escriu la resposta correctament en català.

Totes les butlletes participants entraran en un sorteig. El nom de les persones guanyadores es donarà a conèixer el 23 d’abril, a la tarda, a la parada de l’Oficina de Català que hi haurà al parc de l’Estació. Allà es farà el sorteig públic i el lliurament dels premis a les persones guanyadores.

Pel que fa als premis, hi haurà tres categories:

Premi a sortejar entre les persones que hagin resolt més jeroglífics: val de 100 euros per bescanviar a les botigues que han participat en el concurs.
• Premi a sortejar entre les persones que hagin resolt com a mínim un jeroglífic: val de 75 euros per bescanviar a les botigues que han participat en el concurs.
• Premi a sortejar entre les persones que han participat en el concurs: val de 50 euros per bescanviar a les botigues que han participat en el concurs.

Més informació:

Ajuntament de Caldes de Montbui
Oficina de Català de Caldes de Montbui
Plaça de la Font del Lleó, 11
Tel. 93 862 70 24 – a/e:
caldes@cpnl.cat


 

 

Darrera actualització: 01.03.2019 | 12:23

Imatges

cartell Endevina-la!