Toni Molinos, de Projecte Pol, entrega a l’Ajuntament el dorsal amb que ha participat a la triatló de Banyoles

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 00:00

Pol Molinos, amb la seva mare Mireia i el seu pare Toni, impulsor del Projecte Pol, entreguen a l'Ajuntament el dorsal de participació al Campionat Nacional de Catalunya de Triatló

La família Molinos -Pol, Toni i Mireia- ha entregat aquest dimecres a l’alcalde Isidre Pineda, el dorsal núm 1 amb el que va participar el diumenge 8 de setembre al Campionat Nacional de Catalunya de Triatló celebrada a Banyoles (Girona) en una jornada compartida amb la Copa del Món de Traitlon i Paratriatlon en la que hi van participar atletes de 41 països. Pol Molinos ha estat així el primer nen que ha participat en una jornada de la Copa del Món.

Toni Molinos, pare del Pol i creador del Projecte Pol

A la recepció, en la que també hi va participar la regidora, regidora de Cooperació i Solidaritat, Àngeles Llive, i la regidora d’Esports, Núria Carné, l’alcalde va agrair a la familia Molinos el fet de portar el nom de Caldes a totes les proves on participen i la va encoratjar a continuar assumint reptes i, en paraules de Toni Molinos “trencar barreres”. En aquest sentit, el proper repte al que s’enfronta Toni Molinos i el seu fill Pol, tindrà lloc el 13 d’octubre a la Spartan Race de Les Comes, a Súria, una de les proves d’obstacles més dures del món.

Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui

Toni Molinos i el seu fill Pol, afectat d’hiperglicinèmia no cetòsica, competeixen des de fa anys en curses atlètiques, per donar a conèixer aquesta malaltia degenerativa i minoritària que consisteix en la impossibilitat del cos de degradar i processar els aminoàcids. Projecte Pol és el nom del projecte creat per donar a conèixer i difondre tant la malaltia com les activitats i la tasca que fan en Toni i el seu fill Pol.

Darrera actualització: 03.10.2019 | 12:42