Thermalia proposa unes visites i tallers familiars pel juliol i agost

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 10:07

Thermalia reactiva les microvisites a diferents punts turístics de Caldes que es faran els dimarts i dijous a les 19 h. També organitza un taller familiar de Gyotaku els divendres les 18 h, vinculat amb l’exposició temporal. Més informació a Thermalia: 93 865 41 40 i a visiteucaldes.cat

El Museu Thermalia proposa una sèrie d’activitats per fer durant el mes de juliol i el mes d’agost.

Es reactiven les microvisites turístiques que es faran els dimarts i els dijous a les 19 hores. Es podrà visitar el Pont Romànic, les Llambordes, la Bretxa, Can Rius, Manolo i Picasso, les Termes Romanes, el Molí de l’Esclop, la muralla i la natatio. La durada de les visites és de 30 minuts i cal arribar 10 minuts abans de l’inici de la visita al Museu Thermalia. Les persones que completin 6 microvisites rebran un lot de productes típics locals.

El museu també organitza uns tallers familiars de Gyotaku que es faran els divendres, a les 18 hores, davant de Thermalia i que estan vinculats a l’exposició temporal De París a Nova York, gravats de la col·lecció Gelonch”.

El màxim de persones permeses per les dues activitats és de 10 per poder mantenir la distància de seguretat. Les visites i els tallers es fan en espais segurs i saludables i recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori.


 

Més informació:

Thermalia. Museu de Caldes de Montbui

Oficina de Turisme

Plaça de la Font del Lleó,20

08140 Caldes de Montbui

93 865 41 40

thermalia@caldesdemontbui.cat

www.visiteucaldes.cat


Perfils i/o etiquetes d’interès:

Twitter: @thermaliaCALDES

Instagram_ @museuthermalia

Darrera actualització: 17.07.2020 | 10:07