Thermalia inaugura dues exposicions “Caldes desapareguda” i “L’art: espai de llibertat”

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 13:20

El Museu Thermalia obre la porta a dues exposicions, “Caldes desapareguda”, amb fotografies dels segles XIX i XX,  i “L’art: espai de llibertat”, dels alumnes adults del Taller d’Art Manolo Hugué

Carme Germà, regidora de Turisme i Termalisme, Patrimoni i Memòria Local

Carme Germà, regidora de Turisme i Termalisme, Patrimoni i Memòria Local, ha informat avui en roda de premsa  sobre la inauguració de dues exposicions que tindran lloc properament al nostre poble. L’exposició “Caldes desapareguda” al Museu Thermalia  i “L’art: espai de llibertat”, la mostra de treballs dels alumnes adults del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué, a la Sala Delger.

Exposició “Caldes Desapareguda”

El ric fons fotogràfic de la població de Caldes de Montbui ha possibilitat dur a terme aquesta exposició, una mostra de fotografies provinents de la publicació  “Caldes de Montbui desapareguda”, editada per l’editorial Efadós amb col·laboració de l’Ajuntament de Caldes.

A través del testimoni impagable de la fotografia, l’exposició ens apropa als escenaris i als protagonistes de la història contemporània calderina, captant els rostres i els instants viscuts a la vila a finals del segle XIX fins a les transformacions del segle XX, a la dècada de 1970.  

La sala d’exposicions dels Museu Thermalia acollirà aquesta emblemàtica exposició a partir d’aquest dissabte 10 d’octubre  fins al 10 de gener. 

Horaris de visita:                     

  • Del 10 al 13 d’octubre,  de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h
  • A partir del 14 d’octubre de dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h
  • Diumenges i festius,  de 10 h a 14 h.

 

Exposició “L’art: espai de llibertat”

La Sala Delger acollirà a partir de divendres 9 fins al 18 d’octubre la mostra de treballs dels alumnes adults del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué sota el títol “L’art: espai de llibertat”. Són aquells treballs fets durant el curs passat, un curs que va quedar interromput pel confinament i del que ens arriben menys obres, però d’igual qualitat.

Les disciplines que s’han treballat són: dibuix, pintura, gravat, serigrafia, aquarel·la, fotografia, ceràmica, escultura i joieria.

Horaris de visita:

  • El 9 d’octubre,  de 17 h a 19 h
  • Del 10 al 13 d’octubre,  de 12 h a 14 h i de 17 h a 19 h
  • El 16 d’octubre, de 17 h a 19 h
  • El 17 d’octubre,  de 12 h a 14 h i de 17 h a 19 h
  • El 18 d’octubre de 12 h a 14 h

 

Darrera actualització: 08.10.2020 | 17:00