Thermalia – Oficina de Turisme de Caldes de Montbui obté el segell Safe Travels de la World Travel & Tourism Council

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 11:40

Thermalia-Oficina de Turisme obté el segell Safe Travels de la World Travel & Tourism Council (WTTC), reconeixement internacional dels protocols de mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19 dictaminats per la OMS

Thermalia-Oficina de turisme de Caldes de Montbui, ha estat un dels 50 establiments del sector turístic que ha obtingut la nova certificació de seguretat promoguda per la World Travel & Tourism Council (WTTC) a través del consorci de Turisme de Barcelona.

El certificat Safe Travels és el primer segell de seguretat mundial que reconeix els protocols de viatge segur a nivell mundial i permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat els protocols normalitzats de seguretat i prevenció contra la Covid-19 dictaminats per la OMS. L’objectiu d’aquesta certificació, doncs, és transmetre al món un missatge de seguretat per tal de restaurar la confiança dels viatgers cap a les destinacions i així accelerar la recuperació de la indústria arran de la Covid-19.

La nova marca compta amb el suport de l’Organització Mundial de Turisme de Nacions Unides (OMT) i dels Centres de Control i Prevenció de Malalties (CDC). 

El nou segell suposa un reconeixement internacional als establiments de Barcelona, presentant-se com a garantia de seguretat, ja que la seva obtenció implica la implantació de protocols mundials de salut i higiene. 

Per obtenir el segell, s’ha d’acreditar documentalment la certificació de les mesures anti-Covid-19 atorgat per una empresa de certificació oficial o bé haver-se adherit al Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

 

 

Darrera actualització: 10.02.2021 | 11:44