Tercera edició “Mira en positiu”, el concurs de creacions breus per Sant Jordi.

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 10:44

L’Ajuntament organitza la tercera edició “Mira en positiu”, el concurs de creacions breus on tothom pot participar. Inscripcions: fins el 19 d’abril enviant un correu electrònic a educadorscaldes@gmail.com; Whatssap a 610 14 15 72 o instagram @educadorscaldes. Consulteu les bases.

L’Ajuntament de Caldes, a través del programa d’educadors de carrer Aire_EC de Caldes de Montbui, organitza de nou el concurs de creacions breus “Mira en positiu”.  

Aire_EC és un projecte municipal d'educació de carrer que atén les necessitats i interessos de la població adolescent i jove de Caldes de Montbui. És un servei universal, socioeducatiu i preventiu. L’equip professional està format per una parella educativa (educadors de carrer). S’adreça a persones joves que utilitzen l’espai públic com a punt de trobada, i/o que no accedeixen normalment als serveis i equipaments municipals, i/o que no han trobat un canal per formular les seves demandes. A través d’accions i d’activitats amb els grups de joves en el seu propi espai públic es crea el vincle educatiu. Un dels eixos de treball és sensibilitzar a la ciutadania sobre les dificultats i problemàtiques dels adolescents. 

La temàtica del concurs és la visió positiva del jove i cada participant pot expressar de manera breu la seva idea de “ser jove”, sempre amb una mirada positiva, amb respecte i tolerància. Les obres poden ser relats breus, dibuixos o peces de música i només s’admetrà una relat per participant.

Hi haurà una categoria única. Tothom hi pot participar, infants, joves, adults i gent gran. Es designaran tres guanyadors que rebran un xec regal de la llibreria «Joc de Paraules» de Caldes de Montbui

1er Premi: 35 €

2on Premi: 25 €

3er Premi: 15 €

Les persones interessades poden presentar les seves propostes fins el 19 d’abril, indicant les seves dades personals (nom i cognom) i el seu número de telèfon o correu electrònic, mitjançant els següents canals:

- per correu electrònic: educadorscaldes@gmail.com

- per Whatsapp: 610141572

- NOVETAT: per Instagram @educadorscaldes

La creació guanyadora es publicarà a l’instagram el dia 23 d’abril, a les 17 h.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@espaijoveElToc

@eltoc

@aire_ec

@jocdeparaules.cat

#educadorscarrer

#caldesdemontbui

#JoActuo

Darrera actualització: 21.04.2020 | 11:55