Templàrium i Concertàrium: els primers èxits de l’Escaldàrium 2022

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 12:40

El Templàrium, l’activitat de foc i aigua infantil, i el Concertàrium, la narració musical teatralitzada de la festa, triomfen entre la població i preparen la vila per l’arribada de l’Escaldàrium 2022

El primer cap de setmana de juliol s’ha convertit en una espectacular avantsala de l’Escaldàrium, amb la celebració del  Templàrium, l’activitat de foc i aigua pensada per a infants i joves, i del Concertàrium, aquesta evolució de l’Escaldàrium de Cambra que narra la llegenda calderina del foc i l’aigua amb un concert teatralitzat.

La vila ha participat de manera massiva en aquestes i altres propostes (pintateles i exposicions) a través de les quals el centre històric es va vestint de la festa del foc i de l’aigua i es prepara per al gran moment, que ha d’arribar dissabte 9 de juliol a les 12 de la nit, a l’hora de les bruixes.

Gaudiu de les primeres imatges que l’univers Escaldàrium ha deixat a la retina de calderins i calderines recollides en aquest recull de fotografies: https://photos.app.goo.gl/bV2YxvWBikBQBx5cA

I consulteu el programa a www.escaldarium.com, per saber-ho tot sobre la festa del foc i l’aigua i gaudir-la amb seguretat i per conèixer l’extens programa d’activitats familiars que comença dissabte al matí i acaba la matinada de dissabte, a l’espai de concerts i foodtrucks del parc de Can Rius.

Prepareu l’Escaldàrium

La Comissió Escaldàrium us proposa estudiar ben a fons el nou web www.escaldarium.com per consultar tot el programa i per revisar les normes de seguretat de la festa. També convida a la població a vestir els balcons i façanes amb els faldons de l’Escaldàrium i a visitar l’espai d’exposició i botiga que trobareu entre l’Espai d’Art del Casino de Caldes i la Sala Delger (ambdues situades al c. del Forn).

Darrera actualització: 04.07.2022 | 12:40