Tallat l’accés a la C-59 pel carrer Bigues per l’inici de les obres de construcció del pas soterrat a l’alçada del Cementiri

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 00:00

Els treballs de construcció del pas soterrat de la C-59 ja afecten el trànsit. L’accés pel carrer Bigues queda tallat i es desplaça uns metres la circulació en aquest tram   

Les obres de construcció del pas soterrat de la C-59 i del carril d’entrada a Caldes a l’alçada del Cementiri ja afecten la calçada i, per tant, també tenen incidència en el trànsit per aquesta zona. En concret, s’ha tallat l’accés a la C-59 pel carrer Bigues. En aquest cas, es recomana als vehicles desviar-se pel Passeig del Remei i fer servir l’accés nord per accedir a aquesta via. També hi ha l’opció d’accedir a la carretera a través de la rotonda del carrer Montserrat amb la carretera de Granollers. En aquesta primera fase de les obres, sí que es podrà accedir al carrer Bigues des de la C-59.

Paral·lelament, s’ha desplaçat uns metres la circulació dels vehicles. Aquests canvis però, no dificulten en cap cas la circulació.

D’aquí a uns mesos, quan comenci la segona fase de les obres, quedarà restringit l’accés al camí del cementiri.

Les últimes setmanes s’havien iniciat els treballs previs i preparatoris de l’obra. I, en les últimes hores els operaris han dut a terme les actuacions necessàries per desviar la circulació i començar la construcció efectiva del pas soterrat i del carril que permetrà fer el gir a l’esquerra i habilitar aquest nou accés a Caldes de Montbui.

Els treballs tenen un termini d’execució previst de 10 mesos.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 10:21