Suspesa la 6a edició de la Via del Pintxo per no arribar al mínim d'establiments participants

Dijous, 18 d'abril de 2024 a les 00:00

Cancel·lada la sisena edició de la Via del Pintxo, que s’havia de celebrar el maig, amb l’objectiu de repensar-la i buscar noves complicitats amb el sector de la restauració per recuperar l’oferta i qualitat d’edicions anteriors

L'Ajuntament de Caldes de Montbui i el Projecte Mexcla't, coorganitzadors de la Via del Pintxo, han decidit cancel·lar la 6a edició d’aquest esdeveniment, prevista pel mes de maig. La decisió s’ha pres de forma consensuada amb l’objectiu de donar temps per repensar-la i generar noves complicitats amb el sector de la restauració del municipi.

La suspensió temporal de la Via del Pintxo arriba després de constatar la dificultat d’organitzar un esdeveniment amb la varietat i l’oferta mínima que permeti garantir una qualitat similar a la de les anteriors edicions. I, per tant, la idea és treballar en una nova proposta que pugui satisfer i millorar les expectatives que la ciutadania ha dipositat edició rere edició en aquest esdeveniment.

L’organització és conscient que la pandèmia de la Covid-19 va afectar molt especialment el sector de la restauració i l'hostaleria, i això ha fet que des d’aleshores la participació hagi minvat. Per això, no es vol renunciar a poder celebrar novament un acte com la Via del Pintxo que es converteix en un instrument per a la dinamització i la promoció de la restauració de Caldes de Montbui, i com una manera de promoure la cultura gastronòmica i el reconeixement dels productes de proximitat. 

Darrera actualització: 18.04.2024 | 12:31