SSMM d’Orient van repartir il·lusió a Caldes de Montbui

Dilluns, 8 de gener de 2018 a les 00:00

La cavalcada de Reis 2018 va ser de nou un èxit de participació, amb una comitiva que incloïa la fada de les pipes, el patge llaminer, i la recepció de l’alcalde, entre d’altres. Podeu veure totes les fotografies a www.caldesdemontbui.cat

Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer els carrers de Caldes de Montbui per presentar-se als seus veïns més petits i preparar-se per la nit de reis. Un bon grup de personatges màgics i d’entitats del poble van voler acompanyar a SSMM en un moment tan especial i important. Així doncs, junt amb Melcior, Gaspar i Baltassar, passejaven el Patge Llaminer, que s’encarrega de repartir caramels a petits i no tant petits, La fada de les Pipes, que s’encarrega de recollir els xumets dels infants que no la necessiten i els seus acompanyants encapçalats per l’estel d’Orient. La rua va estar amenitzada pel ball i la musica d’Step by Step, Xarop de Canya i Festukada. A més, el carbó d’enguany, el van custodiar i repartir els Diables de Caldes i l’Associació de Bombers Voluntaris van ser els encarregats de repartir, juntament amb els Reis, els regals als infants. El recorregut també va comptar amb la presència d’animació infantil, pregoner reial i carros i cotxes d’època. Tot, per tal de fer l’acompanyament escaient.

Un cop acabat el recorregut a la plaça Font del Lleó, els Mags d’Orient van ser rebuts per l’alcalde Jordi Solé i regidors i regidores del consistori. Tot seguit, van sortir tots plegats al balcó de l’Ajuntament per adreçar unes paraules als assistents. Els Reis de l’Orient van fer saber que deixarien regals a Caldes, i també valors que ho són, com feina i pau. L’alcalde, va agrair la visita reial, i va demanar pau i justícia per a tothom. Finalment, es va realitzar l’entrega de les claus màgiques que obren totes les cases de la vila. Abans però, de començar la feina durant tota la nit, els SSMM van estar a la plaça una estona per rebre les últimes peticions.

Podeu veure totes les fotografies de la cavalcada a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 08.01.2018 | 13:43