Sortejats tres banys termals entre els participants al concurs de la campanya “A menys de dues passes!”

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 00:00

El concurs que sortejava banys termals per taral·lejar la cançó de la nova campanya comercial de Shop in Caldes “A menys de dues passes!” ja té guanyadors

El Ferran, la Merche i la Nora han estat els guanyadors del concurs organitzat per Shop in Caldes per la nova campanya comercial “A menys de dues passes!”. Una desena de participants van participar a la iniciativa, enviant una nota de veu al WhatsApp de Ràdio Caldes taral·lejant la tonada de la nova cançó de la campanya.

Entre tots els participants s’han sortejat tres banys termals gratuïts. Els àudios dels participants i el sorteig es va fer en directe a Ràdio Caldes dimarts 11 de gener a les 17:45. Els encarregats del sorteig han estat la regidora de Comerç, Carme Germà, acompanyada de dos representants dels comerços de Shop in Caldes: Carolina Munyo de la botiga La Caverna de Voltir i Josep Silvera de la perruqueria Elementho.

La nova campanya comercial “A menys de dues passes!” reivindica el comerç de proximitat i l’àmplia oferta comercial de Caldes de Montbui amb una cançó original i un vídeoclip amb la participació dels comerciants del municipi.

Podeu escoltar el sorteig aquí.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 11:30