S’inicia la renovació de la gespa del camp de futbol municipal

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 00:00

Els treballs per substituir la gespa actual del camp de futbol de Les Cremades acabaran la penúltima setmana de juny i s’aprofitarà, també, per realitzar altres obres de millora de l’espai

En marxa els treballs per substituir i renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal. La gespa que hi ha actualment en aquesta instal·lació esportiva és del 2007 i requeria l’actuació aquest any o el que ve. Per això, en les properes quatre setmanes es procedirà a substituir-la completament per una gespa artificial de nova generació d’uns 45 mm d’alçada de fil combinat de polietilè.

Paral·lelament, també es duran a terme altres actuacions complementàries de millora a l’entorn del camp de futbol. En concret, s’elevaran els canons de reg, es renovarà part de l’equipament esportiu i les porteries de futbol i, finalment, es construirà un nou sistema per canalitzar l’aigua i retenir els microplàstics.

El termini d’execució de les obres és de quatre setmanes i està previst que acabin l’última setmana de juny. El pressupost és de 280.693,48 euros (IVA inclòs).

Aquest equipament municipal l’utilitzen habitualment al Club de Futbol Caldes i també al Rugy Touch.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 14:44