S’incorporen lluminàries LED als polígons industrials de Caldes

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 00:00

La substitució de 159 lluminàries per LED’s als polígons industrials La Borda i El Pinatar de Caldes de Montbui, que suposaran l’ adaptació a led de les existents lluminàries de VSAP, la millora de la il·luminació exterior i la reducció de CO2

Aquests dies s’estan substituint les lluminàries de vapor de sodi dels Polígons Industrials La Borda i El Pinatar per tecnologia LED. Els treballs consisteixen en la substitució de 118 punts de llum a La Borda, que suposaran un estalvi de 9996Kw/any, i de 41 al Pinatar, que suposaran un estalvi de 3.444Kw/any.

La substitució del vapor de sodi per LED’s es tradueix en una millora de l’eficàcia, de l’eficiència i de la il·luminació que augmenta entre 2 i 10 lux la mitjana actual de llum amb lluminàries més sostenibles.

L’actuació s’aprofita per instal·lar el sistema de tele-gestió

Aquesta actuació de substitució de lluminàries als polígons industrials s’està aprofitant per instal·lar el nou sistema de tele-gestió de l’enllumenat en aquests sectors.

Amb la instal·lació d’aquestes lluminàries es completa la substitució de punts de llum de sodi per tecnologia LED al nucli urbà i als polígons industrials.

El conjunt dels treballs, tot i que estan sotmesos a la meteorologia, està previst que finalitzin a finals d’ octubre.

La compra de les noves lluminàries s’ha fet a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), en virtut de l’adhesió de l’Ajuntament al sistema d’adquisició centralitzada del Consorci Català pel Desenvolupament Local i a l’Acord Marc de Serveis i Subministrament d’elements d’eficiència energètica en l’enllumenat públic amb destinació a entitats locals de Catalunya.


 

Darrera actualització: 18.10.2021 | 14:06

Imatges

Substitució de lluminàries al Polígon La Borda