Shop in Caldes, Compra a Caldes: el comerç local es forma en l’ús de xarxes socials

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 14:00

23 establiments participen a la formació sobre xarxes socials organitzada per la Taula de comerç, una acció dels pressupostos participatius 2020 que reforça la marca Shop in Caldes, Compra a Caldes

Dimecres 10 de juny, 23 establiments comercials de Caldes han participat a la sessió “Com crear una marca atractiva a xarxes socials”, on s’han aclarit conceptes i dubtes sobre la creació de marca i la gestió de xarxes socials. La dinamització ha anat a càrrec de  Marc Pericas, especialista en comunicació.

Els comerciants han rebut informació pràctica sobre la creació de marca (què és, per a què serveix, com s’aplica al comerç i quines eines utilitza). També han fet una immersió inicial en quines són les principals xarxes socials existents, com saber quines xarxes elegir i com utilitzar-les per reforçar la marca. A més, el formador ha fet una exposició de casos pràctics i exemples que ajuden a aclarir conceptes.

Dimecres 17 de juny es realitzarà la segona sessió, Com gestionar les xarxes socials de manera eficient,  que donarà continuïtat i permetrà aprofundir en el tema.

Les persones interessades poden inscriure’s a través del correu electrònic de lapiqueta@caldesdemontbui.cat.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 14:02